gallery/bijbeer-logo interieur

you can't sell it

if you can't see it

vastgoedpresentatie

 

Fotografie
Wist je dat kijkers op Funda al in de eerste halve minuut bepalen of een huis ‘goed voelt’? Een huis moet bij kijkers dus al bij eerste (virtuele) bezichtiging aanvoelen als een plek waar ze zichzelf kunnen zien wonen.Op basis van de eerste foto wordt al een pre-selectie gemaakt. De ervaring leert dat pas daarna de beschrijving aan bod komt! Goede interieurfotografie is dus van essentieel belang. Niet zomaar een kiekje van de woonkamer, maar een beeld waarbij ook aandacht is besteed aan belichting en compositie, zodat jouw woning optimaal (maar zeker ook realistisch) in beeld wordt gebracht.

 

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar de eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de persoonlijke inrichting van de verkoper heen te kijken. Met een woning die verkoopklaar is gemaakt door middel van verkoopstyling, krijg je de kans om direct de beste eerste indruk te maken! Met verkoopstyling worden de gebruiksmogelijkheden én de unieke eigenschappen van de woning optimaal in beeld gebracht. Potentiële kopers zullen zichzelf door de neutrale en prettige sfeer sneller in het huis zien wonen.

 

Plattegronden

Na het inmeten (uiteraard conform de geldende NEN 2580 norm) verzorgt BIJBEER ook de plattegronden in zowel 2D als 3D. In samenspraak met een bouwkundige kan op deze manier ook een impressie worden geboden van het beeld na bijvoorbeeld een verbouwing.