gallery/bijbeer-logo interieur

Make it simple

but significant

Over mij

Al sinds ik me kan herinneren, ben ik met sfeer bezig. In taal, in kleur, in vorm maar vooral ook in het contact met anderen. Vormgeving heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Niet zo gek; mijn vader was graficus en mijn moeder was handig als een echte klussenier. Allebei waren ze, ieder op hun eigen wijze, sfeerbepalend. 

 

Na jarenlang als accountmanager op de weg te hebben gezeten, werd het na de komst van mijn twee kinderen tijd om wat dichter in de buurt te blijven. Dit heeft er na een aantal omzwervingen uiteindelijk toe geleid dat ik BIJBEER heb opgericht. Een stap waar ik nog steeds enorm blij mee ben!

 

Toch ben ik geen echte eenpitter. Ik hou van contact. Met familie en vrienden, met mijn klanten, maar ook met collega's. En die miste ik toch wel. Vandaar dat ik me sinds april 2018 ook aan BADER in Noordwijkerhout heb verbonden. Een one stop shop voor de woninginrichting, een snoepwinkel voor stylistes en voor diegenen die kleur en sfeer aan hun woning willen toevoegen een heerlijke bron van inspiratie. En ik? Ik bof maar dat ik met de mooiste collecties en een heerlijk team kan werken. 

 

Kun je mijn hulp gebruiken? Laat het me dan weten! Ik ga graag voor én met je aan de slag!

 

Hartelijke groet,

Birgit Patutschnick