gallery/bijbeer-logo interieur

home is not a place,

it's a feeling

diensten

Interieurontwerp

Staan je meubels op de juiste plek? Heb je überhaupt de juiste meubels voor de ruimte en de sfeer die je zoekt? Moet er een muurtje uit of juist bij? Maar ook; welke vloer, stoffering of raamdecoratie laten jouw woning eruit springen. Niet voor anderen, maar echt voor jezelf! Op deze vragen (en vele andere) geef ik je graag antwoord.

 

Interieurstyling

Less is more, maar dat "less" moet dan wel goed zijn! De interieurstylist in mij kijkt naar de balans tussen de basis (indeling, kleurgebruik, materiaalgebruik) en de accessoires. En daar waar de balans verstoord is, zorg ik dat die rechtggetrokken wordt. Dit kan door simpelweg te schuiven (en veelal weg te laten!), maar ik ga ook graag voor je op pad om juist die accessoires te vinden die ervoor zorgen dat de juiste snaar wordt geraakt.

 

Kleuradvies

Als dochter van een graficus heb ik een scherp oog voor kleur. Net die ene tint lichter of juist donkerder, of misschien wel een heel ander palet dan dat je gewend bent. Ik laat je de mogelijkheden zien die kleurgebruik bieden.